Projecte NANA
Associació Projecte NANA
Telèfon: 688 890 423
>


L'Associació Projecte NANA fa de pont entre les famílies amb pocs recursos que tenen nadons i les persones i empreses solidàries, disposades a col·laborar per ajudar-los.

L'Associació, d'una banda, estableix contacte amb les persones físiques que volen col·laborar com a voluntàries, oferint temps i habilitats, i/o com a amics, fent aportacions econòmiques. L'Associació es posa en contacte, amb empreses que endeguin projectes de responsabilitat social i d'ajuda econòmica, especialment del sector infantil, que poden aportar els excedents al Projecte NANA.

D'altra banda l'Associació estableix relació amb els professionals de Treball Social de les diferents Maternitats Hospitalàries, Centres Penitenciaris, Cases d'Acollida i altres entitats dedicades al sector materno-infantil. Els treballadors socials avaluen les mancances i fan la distribució justa dels equips a les famílies.

La confluència d'ambdues parts, la coordinació i la gestió transparent és el que contribueix a fer un món una mica més just.

Projecte NANA - Memòria 2014
Fes-te amic/soci
Fes-te voluntari
Empresa solidària
Entitat sol·licitant
Entitat col·laboradora